Occasions

Uw inruilwaarde weten?

Terug naar overzicht
Volkswagen Polo

Uitgerust met:

  • Front Assist
  • Radio-en multimediasysteem 'Ready to Discover'
  • Adaptive Cruise Control
  • City Emergency Braking
  • Climatic
  • Multifunctioneel stuurwiel

Meer informatie over de Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan óóit. Deze Volkswagen is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer maakt. Veelzijdig en sportief als geen ander. De Polo wint al jaren prijs na prijs – en dat is niet voor niets. En ook niet onbelangrijk; hij is hartstikke veilig en scoorde de maximale score bij de Euro NCAP veiligheidstest. U rijdt nu extra rijk uitgerust weg in een Volkswagen Polo Comfortline.

De voordelen van private lease:
✓Betaal een vast bedrag per maand, u hoeft alleen nog maar te tanken;
✓Geen grote investering nodig en toch nieuw rijden;
✓Geen zorgen over onderhoud of reparaties;
✓Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar.

Meer kilometers of een kortere looptijd?
Benieuwd naar het maandbedrag wanneer u meer kilometers rijdt of een kortere looptijd wenst? Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Actie is geldig tot en met 31 mei 2021.

Geen inruilauto, wel een offerte?

Waar kunnen we u mee helpen?

Proefrit aanvragen Bel mij terug voor een proefrit

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Meer informatie over Private lease? Vul hieronder uw gegevens in om meer informatie op te vragen rondom Private Lease.

Offerte
Proefrit
Whatsapp

Voordelen van Private Lease