Occasions

Uw inruilwaarde weten?

Terug naar overzicht
Volkswagen ID.3

Deze luxe Volkswagen ID.3 1st Plus is uitgerust met:

  • Metallic lak
  • Matrix LED-koplampen
  • LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers
  • Adaptive Cruise Control met Stop&Go
  • Achteruitrijcamera
  • 19" lichtmetalen velgen
  • Keyless Entry

Meer informatie over de Volkswagen ID.3 58 kW 1st Plus

U private least de Volkswagen ID.3 1st Plus voor € 536 per maand*/**. De huidige subsidiepot van elektrische auto’s van het jaar 2020 is leeg. Deze wordt in het jaar 2021 weer aangevuld. Subsidie-aanvragen die dit jaar nog binnenkomen nadat het jaarbudget verbruikt is, worden doorgeschoven naar het volgende kalenderjaar.

Volkswagen maakt elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit met de nieuwe Volkswagen ID.3. De combinatie van gebruiksgemak, comfort en een groot actieradius (van 424 km***) zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt kiezen voor elektrisch rijden. Ontdek de nieuwe ID.3 bij De Waal Autogroep en maak de stap naar elektrisch rijden.

De voordelen van private lease:
✓Betaal een vast bedrag per maand, u hoeft alleen nog maar te stekkeren;
✓Geen grote investering nodig en toch nieuw rijden;
✓Geen zorgen over onderhoud of reparaties;
✓Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar.

* Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget van € 10 miljoen. De subsidiepot is inmiddels leeg. Dit geldt voor koop en lease. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend, maar u bent dit van wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

** Actievoorwaarden: ALMN Private Lease is inclusief BTW, verzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, (zomer)banden, vervangend vervoer (binnen Nederland na 24 uur), pech onderweg hulp en een lage eigen bijdrage. Meerprijs per kilometer 9 cent. Minderprijs gereden kilometers 4,5 cent. ALMN Private Lease betaalt de minder gereden kilometers aan u terug. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden auto. Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten voorbehouden. Acceptatie geschiedt op basis van kredietbeoordeling en BKR registratie. Er geldt een borg van minimaal € 500. Percentage voortijdige vaste opzeggingsvergoeding na 12 maanden is 25%.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Geen inruilauto, wel een offerte?

Waar kunnen we u mee helpen?

Proefrit aanvragen Bel mij terug voor een proefrit

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Meer informatie over Private lease? Vul hieronder uw gegevens in om meer informatie op te vragen rondom Private Lease.

Offerte
Proefrit
Contact

Voordelen van Private Lease