Occasions

Uw inruilwaarde weten?

Terug naar overzicht
ŠKODA KAMIQ

Uitgerust met:

  • 16" lichtmetalen velgen
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Cruise control
  • Metallic lak
  • Multifunctioneel lederen stuurwiel
  • Parkeersensoren achter
  • Smartlink +

Meer informatie over de ŠKODA KAMIQ 1.0 TSI Greentech Ambition

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren. De nieuwe ŠKODA KAMIQ Ambition mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen. Met moderne assistentie- en infotainmentsystemen, veel ruimte en talloze Simply Clever-functies, is de KAMIQ een echte ŠKODA.

De KAMIQ Ambition is rijk uitgeruste uitvoering. Extra voorzien van metallic lak, parkeersensoren achter, cruise control en multifunctioneel lederen stuurwiel. Zo gaat u vol luxe en comfortabel op weg in de ŠKODA KAMIQ. U rijdt de KAMIQ Ambition bij De Waal Autogroep al voor € 439 per maand.

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Geen inruilauto, wel een offerte?

Waar kunnen we u mee helpen?

Proefrit aanvragen Bel mij terug voor een proefrit

  • MM slash DD slash JJJJ

Meer informatie over Private lease? Vul hieronder uw gegevens in om meer informatie op te vragen rondom Private Lease.

Offerte
Proefrit
Whatsapp

Voordelen van Private Lease