Occasions

Uw inruilwaarde weten?

Terug naar overzicht
SEAT Mii electric

Uitgerust met:

 • 5" kleurenscherm met You&Mii Smartphone Integration
 • Radio met 2 speakers
 • Sportstoelen vóór
 • Automatische airconditioning
 • 14" stalen velgen met wieldoppen
 • Rijstrookbehoudassistent
 • Verkeersbordenherkenning
 • Digitale radio ontvangst (DAB+)
 • Neerklapbare achterbank
 • Snellaad aansluiting (DC 40kW)

Extra informatie over de SEAT Mii Electric:

U private least de SEAT Mii Electric voor € 379 per maand*/**. De huidige subsidiepot van elektrische auto’s van het jaar 2020 is leeg. Deze wordt in het jaar 2021 weer aangevuld. Subsidie-aanvragen die dit jaar nog binnenkomen nadat het jaarbudget verbruikt is, worden doorgeschoven naar het volgende kalenderjaar.

De Mii Electric. Klein, maar met een grote impact. 100% elektrisch en klaar om jouw wereld te veranderen. Hij is zo compleet uitgerust, dat u nergens meer zorgen om hoeft te maken. Standaard met onder andere Lane Assist, verkeersbordherkenning en automatische airconditioning. Echt comfortabel en milieubewust de weg op.

De elektrische Mii wordt aangedreven door een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een ééntraps transmissie. De motor wordt gevoed door een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii Electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar. De acceleratie van 0-50 km/u vergt slechts 3,9 seconden, waarmee hij rap de stad doorkruist. Met een top van 130 km/u voelt de Mii Electric zich echter ook thuis op de snelweg. Met een volledig geladen accupakket is de Mii Electric goed voor een actieradius van maximaal 260** kilometer. Met een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Met een 40 kW snellader vergt dat slechts 1 uur. Wij kunnen verschillende laadoplossingen van A tot Z voor je verzorgen.

De voordelen van private lease:
✓Betaal een vast bedrag per maand, u hoeft alleen nog maar te stekkeren;
✓Geen grote investering nodig en toch nieuw rijden;
✓Geen zorgen over onderhoud of reparaties;
✓Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar.

* Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget van € 10 miljoen. De subsidiepot is inmiddels leeg. Dit geldt voor koop en lease. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend, maar u bent dit van wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

** Actievoorwaarden: ALMN Private Lease is inclusief BTW, verzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, (zomer)banden, vervangend vervoer (binnen Nederland na 24 uur), pech onderweg hulp en een lage eigen bijdrage. Meerprijs per kilometer 7 cent. Minderprijs gereden kilometers 3,5 cent. ALMN Private Lease betaalt de minder gereden kilometers aan u terug. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden auto. Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten voorbehouden. Acceptatie geschiedt op basis van kredietbeoordeling en BKR registratie. Er geldt een borg van minimaal € 500. Percentage voortijdige vaste opzeggingsvergoeding na 12 maanden is 25%.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Geen inruilauto, wel een offerte?

Waar kunnen we u mee helpen?

Proefrit aanvragen Bel mij terug voor een proefrit

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Meer informatie over Private lease? Vul hieronder uw gegevens in om meer informatie op te vragen rondom Private Lease.

Offerte
Proefrit
Contact

Voordelen van Private Lease